Antena 3 CNN Externe A dat vina pe ochelarii de vedere, după ce a inclus un amendament ilegal în Monitorul Oficial bulgar

A dat vina pe ochelarii de vedere, după ce a inclus un amendament ilegal în Monitorul Oficial bulgar

A dat vina pe ochelarii de vedere, după ce a inclus un amendament ilegal în Monitorul Oficial bulgar
Sursa foto: Plamen Þekov
09 Iun 2010   •   14:08

Gafă la nivel înalt în Bulgaria. După ce a introdus un amendament ilegal privind drogurile în Monitorul Oficial, vicepreşedintele comisiei de sănătate din Parlament a dat vina pe... ochelari.

Plamen Ţekov a declarat că poartă ochelari cu opt dioptrii. "Când citesc - port ochelari cu opt dioptrii. Îmi ridic capul ca să mă uit în sală şi apoi mă uit înapoi la text", a declarat Ţekov, în faţa comisiei de anchetă a cazului. Oficialul le-a explicat colegilor săi că a citit textul foarte repede şi de aceea a omis o parte din acesta.

Amendamentul la legea drogurilor a fost publicat în ediţia din 23 martie a Monitorului Oficial, fără aprobarea Parlamentului sau preşedintelui. Aceasta autoriza agenţiile publicitare să folosească imagini cu droguri sau substanţe ce păreau a fi droguri.

Greşeala a fost corectată, la începutul lunii aprilie, de comisia de sănătate din cadrul Parlamentului bulgar, anunţă Novinite.

Antena3.ro

×
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close