Antena 3 Externe A descoperit un lucru banal în telefonul soțului, dar apoi a cerut imediat divorţul. Ce a realizat, de fapt, femeia

A descoperit un lucru banal în telefonul soțului, dar apoi a cerut imediat divorţul. Ce a realizat, de fapt, femeia

15 Sep 2018   •   09:47
A descoperit un lucru banal în telefonul soțului, dar apoi a cerut imediat divorţul. Ce a realizat, de fapt, femeia
Sursa foto: foto- Pexels

O femeie a declarat că a ştiut că trebuie să divorţeze de soţul ei după ce a descoperit în telefonul acestuia o poreclă „crudă” pe care acesta i-a dat-o şi pe care o folosea în discuţiile cu prietenii lui, potrivit Daily Mirror.

Într-o dimineaţă, pe când bărbatul se afla la duş, smartphone-ul acestuia a început să primească mai multe notificări. Femeia a verificat telefonul pentru a vedea dacă nu este cumva o urgenţă, iar atunci a descoperit un mesaj pe un grup dintr-o aplicaţie de chat. Acesta era: „SWMBO will say no” (trad. SWMBO va spune nu). Ulterior, după ce s-au certat, soţul i-a spus că SWMBO înseamnă „SWMBO” (trad. „Cea care trebuie să fie ascultată”).

„A fost ca o palmă primită peste faţă. După cinci ani de căsătorie, asta am devenit pentru el”, a scris ea, apoi a adăugat că a ştiut că nu mai trebuie să continue căsnicia.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close