Antena 3 CNN Externe A divorțat de soț după ce a descoperit pe Instagramul altei femei o poză cu un peisaj. Care a fost adevăratul motiv

A divorțat de soț după ce a descoperit pe Instagramul altei femei o poză cu un peisaj. Care a fost adevăratul motiv

A divorțat de soț după ce a descoperit pe Instagramul altei femei o poză cu un peisaj. Care a fost adevăratul motiv
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Noi 2017   •   09:43

O tânără din Rusia a divorțat după ce a descoperit că soţul ei o înşală. Femeia a recunoscut o imagine cu peisajul văzut din dormitorul personal pe Instagram-ul unei alte femei.

Yulia Agranovych a povestit că îşi verifica feed-ul de pe Instagram, când, la un moment dat, a descoperit o poză care i-a atras atenţia.

”Nu căutam nimic special, a fost o dimineaţă normală” până ce a deschis aplicaţia şi a dat peste contul deţinut de Vlada Abramovici. Întrând pe contul respectiv, femeia a observat, printre altele, că are mulţi ”followers” în comun cu femeia.

Potrivit Daily Mail, una dintre imagini i-a atras atenţia: o vedere de la dormitorul personal. S-a uitat la toate imaginile și a găsit mai multe fotografii incriminatoare, inclusiv unele cu soțul ei.

Agranovych i-a confruntat imediat pe soţul ei şi pe amantă şi a comentat la fotografia compromiţătoare: ”Vedere frumoasă din dormitorul soţului meu”.


Iniţial, soţul femeii a negat soțul a negat că ar avea o relație extraconjugală, însă Vlada s-a simțit ofensată și mărturisit totul. După ce nu a mai avut cum să se ascundă, soţul lui Agranovych a recunoscut că s-a culcat şi cu alte femei.

Yulia a dat divorț şi a spus că este bucuroasă că a descoperit aventura soţului ei înainte să fie prea târziu întrucât cei doi îşi doreau un copil împreună.
 

×
Subiecte în articol: femeie Instagram divort inselat
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close