Antena 3 CNN Externe A fost aproape omorâtă în bătaie, iar acum s-a trezit după 11 luni de comă

A fost aproape omorâtă în bătaie, iar acum s-a trezit după 11 luni de comă

A fost aproape omorâtă în bătaie, iar acum s-a trezit după 11 luni de comă
04 Dec 2014   •   17:57

O tânără de 20 de ani, al cărei craniu a fost fracturat de propriul ei iubit, într-o criză violentă de gelozie, şi-a recăpătat cunoştinţa în această dimineaţă, după ce a stat în comă mai bine de 11 luni, anunţă surse medicale, citate de ANSA.

Chiara Insidioso Monda a fost găsită în luna februarie, zăcând într-o baltă de sânge în apartamentul său din staţiunea Ostia, de la periferia Romei.
Poliţiştii susţin că agresorul era logodnicul fetei, Maurizio Falcioni, care o bătuse cu bestialitate şi o izbise de mai multe ori cu capul de un  perete de beton.

După ce a trecut prin trei intervenţii chirurgicale dificile, ea şi-a revenit astăzi din starea comatoasă într-o rezervă a spitalului San Camillo, din capitala italiană.

"Chiara a trecut prin multe provocări. Ne bucurăm că starea ei începe să se amelioreze", au comunicat reprezentanţii unităţii medicale.

Falcioni va fi judecat pentru acte de grave de violenţă şi tentativă de omor, anunţă surse judiciare, care precizează că acesta riscă ani grei de puşcărie.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close