Antena 3 CNN Externe A fost arestată o a patra persoană suspectată de legături cu atacul de la Barcelona - VIDEO

A fost arestată o a patra persoană suspectată de legături cu atacul de la Barcelona - VIDEO

A fost arestată o a patra persoană suspectată de legături cu atacul de la Barcelona - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com/ Washington Post
18 Aug 2017   •   15:10

Update 15.10: O a patra persoană a fost arestată vineri în legătură cu atacurile de joi din nord-estul Spaniei în care şi-au pierdut viaţa 14 persoane, iar 130 au fost rănite, a anunţat poliţia catalană, transmit Reuters.

----------------------------

O nouă persoană a fost arestată în oraşul catalan Ripoli, în legătură cu atacul de la Barcelona. Cu puțin timp înainte, a fost arestat şi un marocan, identificat drept Driss Oukabir, suspectat de legături cu furgoneta utilizată în atentat.

Actele sale ar fi fost folosite pentru închirierea furgonetei care a lovit mulţimea la Barcelona. El susţine, însă, că actele i-au fost furate şi că nu are nicio legătură cu atacul.

Autorităţile au mai arestat un spaniol, suspectat de legături cu atacul.

Poliţia îl caută încă pe şoferul care a condus vehiculul.

MAE reaminteşte cetăţenilor români afectaţi că pot solicita asistenţă consulară la telefonul Consulatului General al României la Barcelona: +34 934 181 535 sau +34 934 344 223, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Strainatate şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă; sau la numerele de urgenţă ale oficiului consular din Barcelona +34 661 547 853 şi misiunii diplomatice din Madrid +34 649 656 032. 

×
Subiecte în articol: arestat atac suspect Barcelona arest
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close