Antena 3 CNN Externe A fost condamnat la moarte după ce și-a ucis familia. Urma să fie executat curând, dar un anunț a schimbat totul. Ce s-a întâmplat

A fost condamnat la moarte după ce și-a ucis familia. Urma să fie executat curând, dar un anunț a schimbat totul. Ce s-a întâmplat

A fost condamnat la moarte după ce și-a ucis familia. Urma să fie executat curând, dar un anunț a schimbat totul. Ce s-a întâmplat
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Feb 2018   •   13:25

Un bărbat și a ucis întreaga familie, cu scopul de a beneficia de o moștenire. Tânărul a scăpat în ultimul moment de condamnarea la moarte.

Thomas Bartlett Whitaker urma să fie executat joi, prin injecție letală, dar autoritățile din Texas au decis cu două zile înainte să schimbe sentința în închisoare pe viață. Decizia finală va fi luată de guvernatorului statului.

Whitaker a pus la cale uciderea mamei, a fratelui mai mic și a tatălui său, cu scopul de a încasa o moștenire de 1,5 milioane de dolari.

El a promis unor prieteni mii de dolari pentru a-l ajuta în eliminarea familiei.

Mama sa și fratele de 19 ani au fost uciși în 2003, dar tatăl său a supraviețuit după ce a fost împușcat în piept.

De fapt, chiar tatăl este cel care l-a salvat pe Thomas de la execuție, informează Sky News.

Acesta a anunțat că și-a iertat fiul și a făcut petiții către autorități pentru a schimba condamnarea la moarte în închisoare pe viață.

”Nimeni nu trebuie să îmi explice cât de oribilă a fost crima, pentru că simt efectele ei în fiecare zi”, a spus tatăl, care a spus că nici soția și celălat fiu al său nu și-ar fi dorit moartea lui Thomas.

×
Subiecte în articol: mostenire executie familie condamnare
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close