Antena 3 CNN Externe A fost dat dispărut în anul 1978, după ce se urcase în avion. Autoritățile au descoperit după patru decenii unde a fost ținut bărbatul în tot acest timp

A fost dat dispărut în anul 1978, după ce se urcase în avion. Autoritățile au descoperit după patru decenii unde a fost ținut bărbatul în tot acest timp

A fost dat dispărut în anul 1978, după ce se urcase în avion. Autoritățile au descoperit după patru decenii unde a fost ținut bărbatul în tot acest timp
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Feb 2019   •   00:13

A fost dat dispărut în anul 1978, după ce se urcase în avion. Autoritățile au descoperit după patru decenii unde a fost ținut bărbatul în tot acest timp.

Japonezul Minoru Tanaka a fost dat dispărut în anul 1978, în momentul în care a decolat de pe Aeroportul Nari. De atunci, nimeni nu a mai auzit nimic de el.

Recent, prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, a anunțat că Minoru Tanaka a fost localizat în Coreea de Nord. 

Despre Minori Takada japonezii au spus că a fost răpit de nord-coreeni, după ce a părăsit țara, cu destinația Europa.  Coreea de Nord a negat vehement faptul că Takada, angajat al unui restaurant, a ajuns vreodată pe teritoriul țării.

Oficial, Japonia crede că 17 persoane au fost răpite, iar în anul 2002, Coreea de Nord a confirmat că a răpit un număr de 13 cetățeni japonezi, în anii ’70 și’80, iar cinci dintre aceștia s-au întors acasă.

Despre alți opt, nord-coreenii au informat că au murit, iar despre patru au spus că nu au pătruns niciodată pe teritoriul țării, potrivit japantimesc.co.jp.

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close