Antena 3 CNN Externe A fost deschis primul muzeu erotic din Lituania (VIDEO)

A fost deschis primul muzeu erotic din Lituania (VIDEO)

A fost deschis primul muzeu erotic din Lituania (VIDEO)
Sursa foto: papusa
21 Aug 2009   •   15:44

Cinci ani! Atât i-a luat unui lituanian să strângă toate obiectele necesare deschiderii muzeului visurilor sale. A umblat în lung şi-n lat, a investit aproape ultimul ban, dar, într-un final, a reuşit. Acum ţara sa se poate mândri cu un foarte bine dotat...muzeu erotic. Cu rol educativ, zice el.

Obiecte vestimentare sexy, jucării erotice, poze, genţi, lenjerie intimă, cam tot ce poti găsi într-un magazin erotic găseşti şi în muzeul inaugurat de lituanian. Muzeul e amplasat în cel de-al doilea oraş ca mărime al ţării şi, deşi nu a avut parte de prea multă publicitate, se bucură deja de succes.

"Ideea unui astfel de muzeu mi-a venit după ce am vizitat astfel de clădiri în alte ţări. Vizitatorii pot vedea cum corpul uman e reflectat în artă şi în diferite obiecte. Şi sper că vor înţelege că erotismul nu e ceva rău" , a declarat Vidas Kontrimavicius.

Toate obiectele din muzeu au fost colecţionate de proprietar vreme de cinci ani. A adunat mai mult de 300 de exponate. Aşa a decis că e vremea să le şi expună.

Intrarea în muzeu e liberă, acesta fiind poziţionat chiar în centrul oraşului Kaunas, în pivniţa unui restaurant faimos.



Observator

×
Subiecte în articol: Lituania
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close