A fost despărțit de sora lui când era mic. După 65 de ani, copilul vecinilor i-a spus adevărul

04 Mar 2018   •   09:50
A fost despărțit de sora lui când era mic. După 65 de ani, copilul vecinilor i-a spus adevărul Foto: Captură video/youtube.com

Clifford Boyson avea doar trei ani, iar sora lui Betty, cinci, când au fost despărțiți. Au fost trimiși la centre de adopție diferite și nu au mai știut nimic unul de altul de atunci.

Cu toate acestea, Clifford nu a încetat nicio zi din viața lui să își caute sora. I-a trimis sute de scrisori, dar toate se întorceau la expeditor. 

Totul s-a schimbat însă, când Eddie, copilul de șapte ani al vecinilor, l-a văzut trist și abătut și l-a întrebat ce are. După ce i-a ascultat povestea, puștiului i-a venit ideea să o caute pe Betty pe Facebook.

A căutat zile întregi, dar într-un final, a reușit să o găsească. După câteva zile, cei doi frați s-au întâlnit. Acum, Betty și Clifford plănuiesc să meargă într-o vacanță împreună, prima din viața lor, potrivit smh.com.au.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close