Antena 3 Externe A fost găsită decedată în ziua în care împlinea 18 ani. Fata era campioană și avea șanse la Jocurile Olimpice de Iarnă

A fost găsită decedată în ziua în care împlinea 18 ani. Fata era campioană și avea șanse la Jocurile Olimpice de Iarnă

27 Iul 2018   •   11:38
A fost găsită decedată în ziua în care împlinea 18 ani. Fata era campioană și avea șanse la Jocurile Olimpice de Iarnă
Sursa foto: Foto: Twitter

O campioană la snowboard din Marea Britanie a fost găsită decedată în ziua în care împlinea 18 ani. Autoritățile cred că este vorba de o sinucidere.

Fata avea șanse reale pentru a reprezenta Marea Britanie la următoarele Jocuri Olimpice de Iarnă.

Ellie Soutter a fost găsită decedată, miercuri, când s-a întors în Marea Britanie pentru a participa la o nuntă alături de tatăl ei, cu care locuiește în Alpii Francezi. 

”Această lume crudă mi-a luat sufletul pereche, pe Bessie, ieri, în ziua în care împlinea 18 ani. Am fost foarte mândru de această tânără și frumoasă femeie în care se transformase. Ellie, îmi va fi dor de tine mai mult decât ți-ai fi putut imagina vreodată. Odihnește-te în pace, mic campion.”, a scris tatăl acesteia pe contul lui de Facebook. 

Potrivit dailymail.co.uk, Ellie era considerată una dintre viitoarele vedete ale snowboardului, care avea speranțe mari de a participa la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing, din 2022.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close