x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

A fost găsită moartă în apartamentul său. Se pregăteau să o înmormânteze, când au observat că ceva se mișca în abdomenul ei. Ce au descoperit medicii. „Este o minune!”

de 27 Apr 2017   •   11:24
A fost găsită moartă în apartamentul său. Se pregăteau să o înmormânteze, când au observat că ceva se mișca în abdomenul ei. Ce au descoperit medicii. „Este o minune!” 127
Foto: freeimages.com

Un caz șocant a fost prezentat recent de presa franceză. Momentele terifiante prin care au trecut doi polițiști au ajuns pe primele pagini ale celor mai importante publicații din Franța. 

Totul a început în momentul în care oamenii legii au fost trimiși la locuința unei femei în vârstă de 49 de ani pe care apropiații o găsiseră fără suflare. Femeia, care suferea de anorexie de aproape 20 de ani, fusese declarată decedată de medicii de pe Ambulanță. 

„Am fost apelați să intervenim în cazul unei femei aflată în stop cardiac. Pompierii din cazarma Messena au pornit în grabă spre apartamentul ei. Medicii de la Spitalul Salpêtrière a constatat că victima nu mai respira și au declarat-o decedată la ora 18.10, cauza morții fiind considerată suspectă. O oră mai târziu, Poliția a preluat cazul” își amintește o sursă din cadrul Poliției pentru leparisien.fr. 

Un ofițer de poliție judiciară a verificat trupul fără suflare al femeii și remarcat o mișcare ciudată la nivelul abdominal. Acesta a alarmat medicii care au descoperit în cele din urmă puls la vena jugulară a femeii. După 30 de minute de manevre de resuscitare, ritmul cardiac al femeii a fost restabilit. 

 


 

sati