Antena 3 CNN Externe A fost hărțuită în plină stradă de un bărbat, apoi acesta a lovit-o. Oamenii au rămas fără cuvinte - VIDEO

A fost hărțuită în plină stradă de un bărbat, apoi acesta a lovit-o. Oamenii au rămas fără cuvinte - VIDEO

A fost hărțuită în plină stradă de un bărbat, apoi acesta a lovit-o. Oamenii au rămas fără cuvinte - VIDEO
31 Iul 2018   •   16:58

Oamenii din Franța sunt revoltați după publicarea online a unei înregistrări în care o studentă este lovită cu pumnul pe stradă, în Paris, de un bărbat care a hărțuit-o.

Înregistrarea realizată de camerele de supraveghere ale unei cafenele din Paris arată momentul în care un bărbat o lovește cu pumnul în față pe o tânără, scrie BBC.

Incidentul s-a petrecut în nord-estul capitalei franceze iar victima, Marie Laguerre, a povestit că bărbatul a urmărit-o, hărțuind-o. Agresorul a răbufnit lovind-o când femeia i-a spus să se oprească.

Imaginile au fost urmărite online de milioane de persoane. Cazul coincide cu momentul în care autoritățile franceze încearcă să impună amenzi pe loc pentru hărțuirea publică, pe stradă.

Victima a relatat în presa franceză că săptămâna trecută se întorcea spre casă când un bărbat a început să scoată zgomote sexuale în spatele ei. Apoi a trecut la injurii și insulte.

Când i-a spus să se oprească a luat o scrumieră de pe masa unei cafenele și a aruncat-o spre ea. Puțin a lipsit să nu fie lovită. În cele din urmă a lovit-o cu pumnul. Îngrozită, a plecat acasă, dar s-a întors la cafenea pentru a strânge mărturii și a depus plângere la poliție.

×
Subiecte în articol: strada barbat paris studenta
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close