x close

A fost într-o vacanță în Ibiza, iar la scurt timp a rămas paralizată și cu probleme mari de respirație. E de-a dreptul șocant ce i-au spus medicii

20 Sep 2019   •   16:20
A fost într-o vacanță în Ibiza, iar la scurt timp a rămas paralizată și cu probleme mari de respirație. E de-a dreptul șocant ce i-au spus medicii foto- Pexels

O asistentă medicală din Marea Britanie a fost plecată în Ibiza, de unde a luat o boală misterioasă și de atunci a rămas paralizată și cu probleme de respirație mai multe săptămâni. 

La doar 26 de ani, Hayley Bray a trăit un adevărat coșmar. Nu mai putea mânca, nu mai putea vorbi și nici să respire prea bine. 

Inițial medicii i-au spus că avea o infecție urinară. Tânăra lucra la un hotel de cinci stele de pe insulă și a început să se simtă foarte rău, apoi și-a pierdut și simțurile la picioare, potrivit Daily Mail.

Hayley a fost dusă la terapie intensivă, a fost dusă cu un elicopter la un spital din Mallorca, iar în cele din urmă a ajuns înapoi în Anglia. Medici nu-și pot explica paralizia ei. Tânăra are de urmat un tratament foarte costisitor, motiv pentru care familia  a deschis o pagină caritabilă pentru ea. 

”De când s-a întors în Anglia, Hayley a făcut progrese mari. Respiră singură și poate să mănânce mâncare pasată. Încă nu își simte picioarele și necesită asistență în permanență. Echipa de fizioterapeuți o ajută să-și recapete mușchii”, a transmis familia.

Neurologii spun că tânăra va mai petrecere în spital aproximativ 1 an până când va fi externată.

Citeşte mai multe despre:

paralizata
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati