Antena 3 CNN Externe A fost lăsat într-o cutie în fața unui magazin când era doar un bebeluș. Uimitor ce a aflat după mai mulți ani

A fost lăsat într-o cutie în fața unui magazin când era doar un bebeluș. Uimitor ce a aflat după mai mulți ani

A fost lăsat într-o cutie în fața unui magazin când era doar un bebeluș. Uimitor ce a aflat după mai mulți ani
Sursa foto: foto: Pixabay
14 Dec 2017   •   20:03

Un băiat, Robin, a aflat la vârsta de 13 ani că a fost adoptat, iar mai târziu i s-a spus că a fost găsit într-o cutie pe strada Oxford din Londra. Acum, la 74 de ani, dându-și seama că și-a petrecut o bună parte din viață întrebându-se cine l-a părăsit și de ce, a început să caute răspunsuri. 

Robin a fost adoptat de un cuplu, Fred și Elsie, și a crescut într-o zonă săracă din Woolwich, din sudul Londrei. Apoi a terminat școala și s-a căsătorit, ulterior devenind tatăl a două fete. 

Câțiva ani mai târziu, a aplicat pentru un pașaport și a fost chemat de un oficial care i-a dat niște informații ce l-au dat complet peste cap. 

"Am fost întrebat ce vârstă am. Bărbatul a spus: 'Nu cred că te va deranja foarte tare să afli că ai fost abandonat la magazinul Peter Robinson din Londra'", a spus Robin, potrivit BBC. 

Abia atunci și-a dat seama de ce primul său nume era Robin și cel de-al doilea era Peter. 

Din acel moment, ajutat de oameni de specialitate, a început să facă cercetări pentru a afla informații despre părinții săi. Robin și-a găsit ulterior frații, de la care a reușit să afle numele real al părinților lor și o mulțime de informații despre cine erau. Din păcate, ambii muriseră în urmă cu câțiva ani, dar a reușit să-și facă o idee despre cine au fost și cât de apreciați erau de cei din jur. 

Motivul real pentru care a fost lăsat într-o cutie în perioada războiului nu l-a aflat niciodată, dar crede cu tărie că părinții lui adevărați nu ar fi putut face acest lucru. 

×
Subiecte în articol: cutie magazin uimitor
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close