Antena 3 CNN Externe A fost sau nu ucisă Whitney Houston? Detaliul neglijat de anchetatori

A fost sau nu ucisă Whitney Houston? Detaliul neglijat de anchetatori

A fost sau nu ucisă Whitney Houston? Detaliul neglijat de anchetatori
Sursa foto: Foto: allvoices.com
07 Apr 2012   •   18:33

Răsturnare de situaţie în cazul deja clasat al morţii faimoasei Whitney Houston. Un detaliu neglijat de anchetatori pare să contureze ipoteza unei crime. O spune un faimos medic american care a studiat cu atenţie dosarul şi crede că ancheta ar trebui redeschisă.

Ipoteza crimei reiese tocmai din dosarul care ar fi trebuit să lămurească exact cauzele morţii lui Whitney Houston. Există aici un amănunt care pune pe gânduri. Apa în care a fost găsită artista era nefiresc de caldă la câteva ore după ce Whitney a fost declarată moartă.

O apă atât de caldă trebuie să fi fost de-a dreptul clocotită la ora când Whitney a intrat în cada unde a fost apoi găsită fără suflare. Prin urmare, nu există nicio explicaţie logică pentru amănuntul care se pare că le-a scăpat anchetatorilor, spune doctorul Drew Pinsky. În aceste condiţii, cazul nu ar trebui uitat şi îngropat, crede el.

În cele două luni care au trecut de la moartea lui Whitney Houston, numărul celor care cred că artista nu a murit de moarte bună este în creştere. Poliţiştii californieni primesc zi de zi telefoane în care fani sau persoane care spun că fac parte din familia cântăreţei cer ca moartea ei să fie tratată drept crimă. Dacă poliţia din Lons Angeles a încheiat deja ancheta, cea din Beverly Hills nu a clasat încă dosarul.




×
Subiecte în articol: crimă anchetatori politisti
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close