Antena 3 CNN Externe A fost ținută captivă într-o peșteră timp de 15 ani. Ce a pățit femeia este de-a dreptul șocant

A fost ținută captivă într-o peșteră timp de 15 ani. Ce a pățit femeia este de-a dreptul șocant

A fost ținută captivă într-o peșteră timp de 15 ani. Ce a pățit femeia este de-a dreptul șocant
08 Aug 2018   •   09:46

O femeie a fost ținută 15 ani captivă într-o peșteră din Indonezia de un șaman care a răpit-o când era doar o fetiță și a făcut-o să creadă că era posedată de spirite rele.


Poliția din Sulawesi, Indonezia, a anunțat că a eliberat o femeie de 28 de ani care a fost ținută captivă într-o peșteră timp de 15 ani de un șaman de 83 de ani.

Bărbatul și-a răpit victima când avea doar 13 ani, a dus-o în peșteră și a ținut-o acolo prizonieră, violând-o timp de peste 10 ani.

Potrivit presei locale, omul – numit Jago – era recunoscut în zonă ca un vindecător și lumea credea că are capacitatea de a manevra magia neagră.

În 2003, fata de 13 ani a fost dusă la el pentru a fi tratată chiar de părinții ei. Minora a rămas alături de el o perioadă, iar câteva luni mai târziu a fost dată dispărută.

Șamanul le-a spus părinților că a dus-o la Jakarta și și-a găsit un loc de muncă acolo. Rudele au încercat să o găsească de câțiva ani, dar în cele din urmă au declarat-o dispărută, scrie libertatea.ro.

Weekendul acesta, după ce au primit un pont, polițiștii au descins la locuința șamanului și după ce au verificat împrejurimile au găsit-o pe tânără într-o peșteră situată în apropiere de locul în care trăia bărbatul.

×
Subiecte în articol: pestera indonezia
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close