Antena 3 CNN Externe "A fost un act VOIT al piloţilor". Detalii ŞOCANTE despre avionul FANTOMĂ, dispărut de pe radare

"A fost un act VOIT al piloţilor". Detalii ŞOCANTE despre avionul FANTOMĂ, dispărut de pe radare

"A fost un act VOIT al piloţilor". Detalii ŞOCANTE despre avionul FANTOMĂ, dispărut de pe radare
de O.P.    |    14 Mar 2014   •   11:21

Doi oficiali americani consideră că avionul dispărut de pe radare sâmbăta trecută a fost "doborât" intenţionat de piloţi. Şi asta pentru că cele două sisteme separate de comunicaţii nu au încetat să transmită datele în acelaşi timp, unul din aceste sisteme continuând să transmită informaţii şi la câteva zeci de minute de la dispariţia de pe radare.

"În cazul unei explozii aceste două sisteme se închideau simultan, astfel, datele indică faptul că a fost un act deliberat. Unul din sisteme a fost închis manual, de către cei care conduceau aeronava la momentul respectiv", spun specialiştii americani, citaţi de Business Insider.

Potrivit unor surse, care au comentat incidentul aviatic pentru postul ABC, datele indică faptul că unul din sistemele de comunicaţii a fost închis la 1:07 a.m., în timp ce celălalt a fost închis la 1:21 a.m.

Astfel, aceste date indică faptul că a fost vorba de o "intervenţie manuală", ce indică faptul că nu un accident a fost cauza dispariţiei avionului.

În cazul unei explozii sau a unei probleme la motoare, cum s-a vehiculat iniţial, aceste sisteme ar fi fost închise simultan, însă cele 14 minute ridică foarte multe semne de întrebare.


×
Subiecte în articol: avion disparut de pe radare
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close