Antena 3 CNN Externe "A fost un semn divin". Mărturia impresionantă a fotbalistului Alin Vigariu, care ar fi trebuit să se îmbarce în aeronava prăbuşită în Alpii francezi

"A fost un semn divin". Mărturia impresionantă a fotbalistului Alin Vigariu, care ar fi trebuit să se îmbarce în aeronava prăbuşită în Alpii francezi

"A fost un semn divin". Mărturia impresionantă a fotbalistului Alin Vigariu, care ar fi trebuit să se îmbarce în aeronava prăbuşită în Alpii francezi
Sursa foto: Foto captura Antena 3
25 Mar 2015   •   12:19

Printre victime s-ar fi putut afla şi un român. Fotbalistul Alin Vigariu, fost jucător de prima ligă, legitimat acum la o echipă din Suedia, trebuia să se îmbarce cu echipa în aeronava care s-a prăbuşit în Alpii francezi.

S-a renunţat însă la acest zbor, în ultimul moment, deoarece escala din Dusseldorf ar fi fost prea lungă, aşa că şi-au reprogramat alte trei zboruri, prin Zurich şi Munchen. A fost decizia care le-a salvat viaţa jucătorilor de fotbal. Mărturia românului e impresionantă.

"Cursa spre Dusseldorf era o variantă a noastră pentru a ne întoarce în Suedia. Era varianta cea mai bună. Singura problemă a apărut în momentul în care legătura noastră spre Stockholm era la cinci ore după ce ajungeam la Dusseldorf. Directorul nostru sportiv a hotărât să renunţe la această variantă spre Dusseldorf şi să împartă grupul în trei. Două părţi am mers la Zurich şi una la Munchen", a afirmat sportivul, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

"Le mulţumim că au ales varianta asta acum, dacă stăm să ne gândim la ce s-a întâmplat ieri. A fost, să zic aşa, un semn divin. Că nu prea se întâmplă să mergi într-un cantonament cu echipa şi după aceea să vii cu trei avioane din patru şi acela să cadă", a mai spus românul.

"Când am ajuns în Zurich aveam telefonul plin de mesaje, toată lumea mă întreba unde sunt, că încercase să mă sune, eu nu ştiam ce s-a întâmplat. A fost destul de greu şi, în acelaşi timp, suntem bucuroşi că am reuşit să ajungem cu bine pe pământ. Nu mă bucur că au căzut ei, mă bucur că am scăpat eu, acesta e sentimentul", a mai spus el.






×
Subiecte în articol: avion prabusit GermanWings
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close