Antena 3 CNN Externe A găsit un pui de cățel și s-a gândit să-l salveze. A avut un adevărat șoc când a văzut în ce s-a transformat creatura

A găsit un pui de cățel și s-a gândit să-l salveze. A avut un adevărat șoc când a văzut în ce s-a transformat creatura

A găsit un pui de cățel și s-a gândit să-l salveze. A avut un adevărat șoc când a văzut în ce s-a transformat creatura
Sursa foto: foto- Facebook/ San Diego Humane Society
26 Apr 2019   •   15:59

Un bărbat a găsit un cățel abandonat în San Diego. Micuțul părea să aibă doar câteva zile și, fiind conștient de faptul că nu ar fi putut să supraviețuiască singur în sălăticie, bărbatul a decis să-l ia cu el acasă. 

A contactat ulterior o echipă de salvatori ca să vină și să preia cățelul. De îndată ce au ajuns, salvatorii au descoperit ceva foarte ciudat la micul patruped, faptul că nu era, de fapt, un cățel.

Omul salvase un pui de coiot fără să-și dea seama. 

„E o provocare să faci diferența între un pui de cățel și unul de coiot când sunt atât de mici, dar principala diferență e legată de picioarele alungite. Angajații noștri sunt antrenați să recunoască aceste diferențe”, a spus Dariel Walker, specialist în comunicare la San Diego Humane Society, potrivit TheDodo

„Bărbatul a fost absolut șocat când a auzit. A crezut că a găsit un cățeluș abandonat, a fost o surpriză pentru el când a descoperit că micuța creatură era, de fapt, un animal sălbatic”, a mai spus Walker. 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close