A golit dulapul soţiei decedate, dar ce a găsit acolo întrece orice imaginație. Aşa a aflat că femeia avea o viață dublă

13 Iul 2018   •   17:11
A golit dulapul soţiei decedate, dar ce a găsit acolo întrece orice imaginație. Aşa a aflat că femeia avea o viață dublă Foto: pixabay.com

La câteva luni după ce soţia lui a murit, Sam Miller s-a apucat să îi golească dulapul din dormitorul comun. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 15 ani. Ascuns bine sub haine, bărbatul a găsit un telefon mobil.

După ce l-a deschis a descoperit că soţia lui avea o aventură cu un bărbat şi că folosea terminalul respectiv pentru a ţine legătura cu el.

Miller a găsit zeci de mesaje schimbate de cei doi şi istoricul convorbirilor, dintre care unele au durat chiar şi două ore.

Toate aceste lucruri s-au întâmplat în timp ce Sam Miller, proprietarul unei afaceri, stătea până târziu la birou, iar soţia lui nu lucra. „Nu mă lăsa niciodată să umblu prin lucrurile ei în dulap”, a scris el.

Bărbatul a spus că doreşte acum să afle cine este cel cu care l-a înşelat soţia. Nu doreşte să se răzbune în niciun fel, dar crede că trebuie să ştie acest lucru pentru a se linişti.

Sursă: Mediafax
Parteneri
x close