Antena 3 CNN Externe A început operaţiunea de recuperare a cadavrelor pasagerilor morţi în tragedia aviatică din Ucraina

A început operaţiunea de recuperare a cadavrelor pasagerilor morţi în tragedia aviatică din Ucraina

A început operaţiunea de recuperare a cadavrelor pasagerilor morţi în tragedia aviatică din Ucraina
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Iul 2014   •   18:04

Echipe de intervenţie au început recuperarea cadavrelor celor 298 de persoane aflate la bordul avionului prăbuşit joi în estul Ucrainei, informează AFP.

Echipe de intervenţie au ajuns sâmbătă în apropierea satului Grabov, începând să ia unele corpuri pentru a le duce la morga din Doneţk. La câţiva kilometri se aud explozii, pe linia frontului dintre insurgenţi şi armata ucraineană.

Potrivit insurgenţilor proruşi, alte 27 de cadavre, găsite în alt sat, au fost transportate la principala morgă din regiunea separatistă.

Administraţia de la Kiev acuză că insurgenţii proruşi încearcă să distrugă, "cu susţinerea Rusiei", probele în ancheta privind doborârea avionului malaysian.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prăbuşit pe 17 iulie în apropierea localităţii Grabovo, la 50 de kilometri de Doneţk, într-o zonă în care au loc confruntări între forţele ucrainene şi separatiştii proruşi.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close