Antena 3 CNN Externe A început procesul "Monstrului". Sute de manifestanţi susţin pedeapsa maximă în cazul lui Josef Fritzl (VIDEO)

A început procesul "Monstrului". Sute de manifestanţi susţin pedeapsa maximă în cazul lui Josef Fritzl (VIDEO)

A început procesul "Monstrului". Sute de manifestanţi susţin pedeapsa maximă în cazul lui Josef Fritzl (VIDEO)
Sursa foto: Josef Fritzl
16 Mar 2009   •   09:38

Procesul lui Josef Fritzl, omul care a şocat o lume întreagă, a început luni în Austria. În faţa instanţei de judecată, Fritzl a pledat vinovat pentru viol şi incest, dar nu şi pentru crimă.

Bărbatul de 73 de ani este judecat pentru că şi-a sechestrat şi violat fiica timp de 24 de ani. În urma relaţiei incestuase, s-au născut şapte copii.

Fritzl a apărut în faţa judecătorilor cu faţa acoperită şi păzit de doi poliţişti. "Monstrul din Austria", cum a fost supranumit de către presa internaţională, a pledat vinovat doar pentru o parte dintre acuzaţiile care-i sunt aduse.



În sala de judecată s-au aflat peste 100 de jurnalişti. Poliţiştii au interzis, însă, elicopterelor să survoleze zona din jurul tribunalului.

Sute de oameni s-au adunat în faţa tribunalului din Austria pentru a susţine aplicarea pedepsei maxime în cazul lui Fritzl. Manifestanţii s-au machiat şi costumat în diverse moduri mai mult sau mai puţin şocante, pentru a se face auziţi.

Iată câteva imagini surprinse înaintea judecării lui Josef Fritzl:



Fritzl riscă o pedeapsă care pleacă de la 10 ani şi ajunge la detenţie pe viaţă. Procesul va dura cinci zile, iar verdictul final este aşteptat în data de 20 martie.

Antena 3


×
Subiecte în articol: Austria proces sechestrat
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close