Antena 3 Externe A încercat să facă o glumă în aeroport. Ce a pățit bărbatul care a spus că soția sa e teroristă

A încercat să facă o glumă în aeroport. Ce a pățit bărbatul care a spus că soția sa e teroristă

02 Iun 2017   •   13:41
A încercat să facă o glumă în aeroport. Ce a pățit bărbatul care a spus că soția sa e teroristă
Sursa foto: Foto: Pixabay

Planurile de vacanţă ale unei familii din India au fost făcute ţăndări atunci când capul familiei s-a apucat să le spună agenţilor de securitate de pe aeroportul din Munchen că soţia sa are o bombă asupra ei, în momentul în care femeia trecea prin dispozitivele de scanare, au anunţat vineri autorităţile aeroportuare germane, informează DPA. 

Familia, formată din opt membri, călătorea joi cu avionul de la Mumbai la Budapesta via Munchen. Poliţia a anunţat că, în momentul în care soţia bărbatului a fost supusă unui test de rutină pentru verificarea de explozibili, soţul ei a spus de mai multe ori că femeia are asupra ei o bombă. 

Ulterior, bărbatul în vârstă de 42 de ani a încercat să le explice poliţiştilor că a vrut doar să facă o glumă, însă era deja prea târziu pentru el. Indianul a fost trimis cu primul avion înapoi spre casă, în timp ce restul familiei a primit permisiunea să-şi continue călătoria. 

În plus, indianul a primit un avertisment pentru tulburarea ordinii publice prin proferarea de ameninţări pasibile de sancţiuni de ordin penal.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Germania aeroport gluma bomba

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close