Antena 3 CNN Externe Soția voia să-l părăsească, iar el i-a dat foc. Ce a pățit bărbatul la scurt timp după atac

Soția voia să-l părăsească, iar el i-a dat foc. Ce a pățit bărbatul la scurt timp după atac

Soția voia să-l părăsească, iar el i-a dat foc. Ce a pățit bărbatul la scurt timp după atac
Sursa foto: Foto: Pixabay
01 Sep 2016   •   14:31

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, dintr-un centru de refugiaţi din vestul Germaniei, a murit joi în timp ce încerca să-i dea foc soţiei care a fost grav rănită, a anunţat poliţia locală, relatează AFP, scrie Agerpres.

Bărbatul, solicitant de azil şi a cărui cetăţenie nu a fost precizată, cunoscut deja poliţiei, şi-a agresat soţia deoarece aceasta intenţiona să-l părăsească, potrivit unui comunicat al poliţiei. Apoi, el a vrut să-i dea foc, dar în incendiul pe care l-a provocat şi-a pierdut chiar el viaţa.

Fapta s-a petrecut în centrul de primire din Rüdesheim, care adăposteşte 14 persoane. Soţia individului a suferit arsuri grave şi a fost spitalizată. Alţi doi refugiaţi au fost răniţi.

Germania a primit 1,1 milioane de solicitanţi de azil anul trecut şi se aşteaptă la aproximativ 300.000 în acest an. Creşterea numărului de refugiaţi a fost marcată şi de o creştere a incidentelor la centrele de primire, de tipul incendierilor, atribuite în mare majoritate extremei drepte.

Totodată, în aceste centre s-au înregistrat confruntări şi între persoanele găzduite aici, pe fondul unor conflicte personale sau de natură etnică.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: sotie refugiat
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close