Antena 3 CNN Externe A intrat cu 1 milion de dolari şi a ieşit în pantaloni scurţi

A intrat cu 1 milion de dolari şi a ieşit în pantaloni scurţi

A intrat cu 1 milion de dolari şi a ieşit în pantaloni scurţi
22 Noi 2011   •   14:49

Un client misterios a uitat sau a lăsat intenţionat o servietă plină de bani într-un local cu pretenţii din centrul oraşului Sydney, Australia, relatează huffingtonpost.com

Poliţia încă îl caută pe proprietarul valizei, iar posturile locale de televiziune au raportat că este vorba de o sumă impresionantă, aproape 1 milon de dolari australieni, în bancnote de 50.

Ian Pryde, detectivul care se ocupă de caz, a declarat că până acum nu au identificat nici o persoană. Acesta a precizat că s-au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din interiorul restaurantului şi s-a observat cum un bărbat, în jur de 30 de ani, intră în incintă, îmbrăcat doar într-un short de surf. El a zăbovit foarte puţin timp în interior. La un moment pare că se sperie şi pleacă fără servieta doldora de bani.
Anchetatorii încercă să desluşescă misterul, având în vedere comportamentul bizar al tânărului. Ei nu exclud nici varianta unei reglări de conturi.

Contactaţi telefonic de reporteri, managerii restaurantului nu au vrut să comenteze evenimentul, spunând că sunt foarte ocupaţi cu servirea clienţilor aflaţi în localul lor.


×
Subiecte în articol: sydney Australia bani restaurant
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close