Antena 3 CNN Externe A intrat cu un avion în propria casă pentru a se răzbuna pe soţie. De unde a luat aparatul de zbor - VIDEO

A intrat cu un avion în propria casă pentru a se răzbuna pe soţie. De unde a luat aparatul de zbor - VIDEO

A intrat cu un avion în propria casă pentru a se răzbuna pe soţie. De unde a luat aparatul de zbor - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/Twitter
15 Aug 2018   •   08:45

Un bărbat din Utah a intrat cu un avion de mici dimensiuni în propria lui casă, la doar două ore după ce a fost arestat pentru agresarea soţiei sale.

În urma impactului, Duane Youd a murit. Soţia sa şi copilul, care erau în casă, au reuşit să iasă din locuinţă înainte de izbucnirea incendiului, anunţă ofiţerul de poliţie Noemi Sandoval.

Anchetatorii au declarat că cel mai probabil avionul este al angajatorului lui Youd, un pilot cu experienţă, şi că bărbatul a intrat intenţionat în casă. 

Youd a fost arestat duminică, după ce un martor a chemat poliţia raportând că bărbatul şi-a agresat soţia, într-un club, a anunţat şeriful din Utah, Spencer Cannon. 

Youd a fost dus la închisoare fiind suspectat de violenţă domestică, dar a fost scos pe cauţiune. Bărbatul a cerut unui ofiţer să îl ducă acasă ca să-şi poată lua maşina şi câteva bunuri. 

Peste câteva ore, Youd a luat avionul de la aeroportul Spanish Fork-Springville, care se afla la 24 km depărtare de casa lui. A zburat direct spre cartierul său şi a intrat cu aparatul de zbor în casă.

 

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: avion sotie casa

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close