Antena 3 CNN Externe A intrat pe un site pe care poate te-ai uitat şi tu, dar a descoperit un lucru care a îngrozit-o. Acum vrea despăgubire de 10 MILIOANE de dolari

A intrat pe un site pe care poate te-ai uitat şi tu, dar a descoperit un lucru care a îngrozit-o. Acum vrea despăgubire de 10 MILIOANE de dolari

A intrat pe un site pe care poate te-ai uitat şi tu, dar a descoperit un lucru care a îngrozit-o. Acum vrea despăgubire de 10 MILIOANE de dolari
de O.P.    |    24 Ian 2013   •   08:15

Sătulă de decepţiile în dragoste, s-a gândit să apeleze la un cunoscut site de matrimoniale. Pentru că este unul din cele mai serioase astfel de site-uri, Mary Kay Beckman nu s-a gândit la pericole.

În 2010 site-ul Match.com i-a recomandat lui Mary Kay drept partener pe Wade Mitchell Ridley. Totul a început frumos, şi spera să aibă împreună o relaţie de iubire care să aibă viitor.

Însă după numai 10 zile de când s-au cunoscut, tânăra s-a decis să pună capăt relaţiei. Iniţial, bărbatul a reacţionat violent, trimiţându-i mesaje de ameninţare, dar apoi, în ianuarie 2011, acesta s-a ascuns în garajul femeii şi a înjunghiat-o.

Cu toate că a supravieţuit atacului, Mary Kay trebuie să suporte mai multe intervenţii chirurgicale la ochi, urechi, faţă pentru a arăta la fel ca înainte de atac.

În timp ce femeia era internată în spital, Wade a fost băgat în închisoare, acuzat fiind de uciderea unei alte foste prietene. Wade a murit în închisoare, dar Mary Kay a dat în judecată site-ul Match.com pentru că a "cuplat-o" cu un criminal.







×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close