A înviat din morţi după ce a stat două ore într-un sac sigilat! Cum a învins un bărbat din Brazilia moartea şi cancerul

de A.M    |    15 Oct 2014   •   11:39
A înviat din morţi după ce a stat două ore într-un sac sigilat! Cum a învins un bărbat din Brazilia moartea şi cancerul

Un bărbat de 54 de ani din Brazilia care a fost declarat mort după ce a pierdut lupta cu cancerul, a reuşit să îşi şocheze atât familia, cât şi personalul spitalului, după ce a "înviat din morţi".

Lui Valdelucio Goncalves i-a fost declarat decesul  la spitalul Hospital Menandro de Farias, în apropierea metropolei Salvador, aflată pe coasta de est a Braziliei, informează Worldtruth.tv.

După o lungă luptă cu cancerul, Goncalves a mai suferit şi două atacuri de cord şi a fost în cele din urmă declarat mort.

"Chiar am crezut că este mort. Era palid şi nu mai avea semne vitale", a declarat vărul lui.

Înainte ca trupul neînsufleţit al bărbatului să fie dus către locul în care apropiaţii să îşi ia la revedere de la el, a fost pus într-un sac sigilat şi trimis la morgă.

Nepoata lui, Patricia Cintra, spune că a fost la morgă, când unchiul ei şi- a recăpătat miraculos conştiinţa. Când fratele său Walterio Goncalves a sosit pentru a-l pregăti pe acesta pentru înmormântare a observat că sacul în care se afla Valdelucio Goncalves, se mişca.

"A chemat repede medicii care l-au luat şi l-au dus imediat înapoi în camera de spital. A stat două ore în sacul de plastic sigilat", a mai povestit nepoata acestuia, Patricia.

Aflat în imposibilitatea de a vorbi din cauza tuburilor care îl ajută să respire, Goncalves a povestit experienţa pe care a trăit-o, scriind despre asta.

"Eu, Valdelucio, mi-am vazut moartea cu ochii, dar credinţa mea a fost atât de puternică încât a reuşit să mă vindece. Înaintea unei importante sărbători religioase catolice, Saint Irma Dulce, m-am rugat pentru un miracol, iar ea mi-a ascultat dorinţa. Le sunt recunoascător personalului medical şi Sfintei Irma Dulce. Mi-am văzut şi mama care mi-a spus:"Fiule, stai aproape de ea şi vei fi mântuit!"!

Familia spune că va dona banii pe care îi aveau pentru înmormatare către Obras Sociais de Irma Dulce, un grup care se ocupă cu ajutorarea celor săraci.

O anchetă a departamentul de sănătate a statului Bahia este, de asemenea, în curs de desfăşurare. Aceştia încearcă să afle în ce circumstanţe s-a întâmplat acest lucru.


Parteneri
x close