Antena 3 CNN Externe A mers în vacanță cu familia și a comandat ceva de mâncare. După câteva ore, femeia a murit. „A cerut altceva decât noi, dar a luat doar o bucată”

A mers în vacanță cu familia și a comandat ceva de mâncare. După câteva ore, femeia a murit. „A cerut altceva decât noi, dar a luat doar o bucată”

A mers în vacanță cu familia și a comandat ceva de mâncare. După câteva ore, femeia a murit. „A cerut altceva decât noi, dar a luat doar o bucată”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Iul 2018   •   15:17

Natalie Rawnsley, în vârstă de 37 de ani, din Harpenden, Herts, mamă a doi copii, se afla împreună cu familia într-o vacanță în Grecia.

Familia a luat masa la restaurantul hotelului, iar Natalie a luat doar o îmbucătură din carnea de pui pe care o comandase pentru că aceasta era crudă.

„Natalie și-a comandat altceva decât noi: pui, salată, creveți și legume. Ea a început să mânânce și, după ce a tăiat și a luat o bucată de pui, a vazut că puiul era plin de sânge. S-a ridicat și a dus farfuria înapoi, înlocuind bucata de pui nefăcută cu o alta gătită bine”, a povestit soțul femeii, Stweard.

În seara aceea, Natalie s-a trezit vomând și plângându-se că nu se simte bine. Ea a ajuns la un spital din Corfu, dar la doar 36 de ore după ce a mâncat, femeia avea cheaguri de sânge în tot corpul și a murit.

Femeia nu suferea de nicio boală, însă în cazul său a fost vorba despre o o infecție E-Coli, care i-a fost fatală, potrivit Metro

 

 

×
Subiecte în articol: familie a murit mancare
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close