Antena 3 CNN Externe Zvonuri privind moartea lui Vladimir Jirinovski, unul din politicienii marionetă ai Moscovei

Zvonuri privind moartea lui Vladimir Jirinovski, unul din politicienii marionetă ai Moscovei

Presa rusă a anunţat azi moartea liderul naţionalist Vladimir Jirinovski, internat într-un spital din Moscova în stare gravă din cauza complicaţiilor COVID-19. Ulterior zvonurile privind decesul au fost infirmate.

Zvonuri privind moartea lui Vladimir Jirinovski, unul din politicienii marionetă ai Moscovei
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    25 Mar 2022   •   15:01

Update 15:00 Medicii luptă pentru a-l ţine în viaţă pe Vladimir Jirinovski, care se află într-o stare gravă, dar are şanse de recuperare, a anunţat preşedintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, potrivit Reuters.  

ştirea iniţiuală - Liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Liberal Democrat din Rusia (PLDR), Vladimir Jirinovski ar fi murit la Spitalul Clinic din Moscova unde se afla internat din 2 februarie, a anunţat Ria Novosti.

Anunţul decesului a fost făcut de către senatorul Alexander Pronyushkin. Vladimir Jirinovski anunţase anterior că se vaccinase de nu mai puţin de 8 ori. 

''Sper că simpatizanţii şi colegii de partid ai lui Jirinovski nu-i vor urma exemplul. Poate fi foarte periculos'', a avertizat atunci virusologul rus, Serghei Netiosov, despre vaccinarea cu doze ''booster'' multiple.

Vestea morţii a fost infirmată la scurt timp de către Veaceslav Volodin, preşedintele Dumei de Stat: „Starea lui de sănătate este cu adevărat gravă. Astăzi a fost supus unei tomografii. Suntem îngrijorați pentru el, medicii luptă pentru viața lui. El însuși este un om grozav. Să-i dorim însănătoșire grabnică”, a declarat Volodin, citat tot de RIA Novosti.

De menționat că încă de la începutul lunii februarie se vehicula că Vladimir Jirinovski, a fost spitalizat într-o instituție medicală de la Moscova, având probleme de sănătate pe fondul infecției cu noul coronavirus.

×
Subiecte în articol: Vladimir Jirinovski Rusia COVID-19
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close