Antena 3 Externe A născut la 21 de ani primul ei copil, dar imediat a primit o veste năucitoare - Medicii i-au mai puțin de trăit

A născut la 21 de ani primul ei copil, dar imediat a primit o veste năucitoare - Medicii i-au mai puțin de trăit

27 Oct 2019   •   16:29
A născut la 21 de ani primul ei copil, dar imediat a primit o veste năucitoare - Medicii i-au mai puțin de trăit

Megan Lavery a născut un băiețel perfect sănătos, dar imediat după, a primit o veste năucitoare din partea medicilor: ea a fost diagnosticată cu o tumoră pe creier pentru care nu există o operație, potrivit The Mirror.

Diagnosticul i-a fost pus la doar două zile după ce l-a născut pe Roan, fiul ei. Însă, doctorii nu au realizat că tânăra de 21 de ani se lupta cu boala dinainte de naștere. Înainte de a-l aduce pe Roan pe lume, ea a fost dusă la spital, pentru că nu se putea opri din vomitat.

Atunci, doctorii au crezut că e ceva legat de sarcină, însă, după ce au făcut investigații, au realizat că are o tumoră pe creier. Tânăra a făcut un tratament și a fost supusă la patru operații. Megan suferă acum prin proceduri de chimioterapie și radioterapie. Face tratament cinci zile pe săptămână.

×
Subiecte în articol: tanara tumora mama copil boala

Sunteți de acord cu noile reguli și amenzi din Codul Rutier? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close