Antena 3 CNN Externe A născut prematur gemeni și medicii i-au spus că au murit amândoi. I-a pus în saci de plastic și a plecat spre crematoriu. Pe drum s-a produs o minune...

A născut prematur gemeni și medicii i-au spus că au murit amândoi. I-a pus în saci de plastic și a plecat spre crematoriu. Pe drum s-a produs o minune...

A născut prematur gemeni și medicii i-au spus că au murit amândoi. I-a pus în saci de plastic și a plecat spre crematoriu. Pe drum s-a produs o minune...
Sursa foto: Foto: Pixabay
05 Dec 2017   •   10:54

Anchetă care vizează un spital și doi medici, după o întâmplare de-a dreptul bizară. 

Cazul a stârnit un val de revoltă în India, iar ministrul Sănătății a amenințat cu închiderea spitalului, după ce un bebeluș declarat mort s-a trezit în drum spre propria înmormântare.

Totul s-a petrecut după nașterea prematură a unei perechi de gemeni. Primul s-a născut mort, iar al doilea a fost declarat mort la scurt timp după naștere.

Bebelușii au fost puși în saci de plastic, iar familia i-a luat pentru a-i incinera. În drum spre crematoriu, unul dintre copii a început să se miște. Bebelușul a fost dus de urgență la spital, unde a fost internat și este în viață.

”Suntem consternați și șocați de acest incident atât de rar. Ne străduim să oferim familiei tot sprijinul de care este nevoie” au spus reprezentanții spitalului.

Medicii responsabili au fost concediați.

×
Subiecte în articol: India spital bebelus gemeni mort
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close