Antena 3 CNN Externe A preferat detenţia! Un deţinut american care a evadat a preferat să se întoarcă în arest decât să îndure frigul de afară

A preferat detenţia! Un deţinut american care a evadat a preferat să se întoarcă în arest decât să îndure frigul de afară

A preferat detenţia! Un deţinut american care a evadat a preferat să se întoarcă în arest decât să îndure frigul de afară
07 Ian 2014   •   23:01

De când vremea a luat-o parcă razna în jumătate din America, nici să evadezi nu mai poţi.  O poveste care pare tipic de un scenariu de film american s-a petrecut în Kentucky. Un evadat care preferă să se întoarcă în detenţie decât să îndure frigul de afară.

Un puşcăriaş american, care a evadat duminică dintr-o închisoare din Kentucky, a preferat să se întoarcã în arest decât să suporte frigul polar care afectează jumătate din Statele Unite, relatează MEDIAFAX.
   
Robert Vick, în vârstă de 42 de ani, şi-a ales prost momentul să evadeze din centrul de detenţie Blackburn.

Odată evadat din închisoare, Robert Vick a fost nevoit să facă faţă frigului de afară, însă nu a reuşit. Prin urmare, el s-a prezentat la "Sunset Motel", în Lexington, luni după-amiază, cu intenţia de a suna la poliţie, pentru a se întoarce în arest, a anunţat pentru AFP Sherelle Roberts, o purtătoare de cuvânt a poliţiei din acest oraş din Kentucky, în estul Statelor Unite.
   
Deţinutul a anunţat clar că vrea să se întoarcă la închisoare din cauza temperaturilor glaciale, a precizat ea, subliniind că termometrele indicau minus 20 de grade Celsius în acel moment.
   
El a fost plasat sub observare câteva ore, "din cauza expunerii la frig", apoi a fost dus în închisoarea din Blackburn, a adăugat purtătoarea de cuvânt.
   
Peste jumătate din suprafaţa Statelor Unite este afectată de un val de frig istoric, un "vortex polar" ce a adus ninsori, viscol şi ger de la Polul Nord.

×
Subiecte în articol: detinut America frig detentie arest
Parteneri
Revolta fermierilor împotriva unui nou sistem antigrindină
x close