Antena 3 Externe A primit 1,5 MILIOANE de dolari după ce le-a arătat judecătorilor pozele astea: "Nu credeam că sunt în stare să fac aşa ceva"

A primit 1,5 MILIOANE de dolari după ce le-a arătat judecătorilor pozele astea: "Nu credeam că sunt în stare să fac aşa ceva"

de O.P.    |    05 Feb 2015   •   10:56
A primit 1,5 MILIOANE de dolari după ce le-a arătat judecătorilor pozele astea: "Nu credeam că sunt în stare să fac aşa ceva"

Alissa Afonina era o eleva eminentă. Visa să devină medic, iar notele ei de la şcoală arătau că face orice pentru a-şi îndeplini ţelul. Însă un lucru i-a schimbat radical viaţa.Alissa a fost victima unui accident auto, în urma căruia a rămas cu sechele neurologice. Din fericire, recuperearea fizică a fost aproape perfectă, însă comportamentul canadiencei s-a schimbat radical.

"De la o copilă supusă, cu dorinţa de a realiza lucruri mari în viaţă, am ajuns o femeie care are un comportament sexual deviat. Îmi doresc să domin, să-mi fac partenerul să sufere. Nu credeam că sunt în stare de aşa ceva", a povestit tânăra.

Din nefericire, Alissa a renunţat la şcoală pentru că nu se mai putea concentra la ore.

Şi-a schimbat numele în Sasha Mizaree şi a început să lucreze pentru o firmă care angaja dame de comanie "dominatoare".Pentru toate aceste schimbări, cauzate de accidentul pe care l-a suferit, Alissa a primit suma de 1,5 milioane de dolari despăgubire. Suma uriaşă reprezintă costul viitoarelor tratamente, terapii la care va apela tânăra pentru a-şi reface viaţa.

×
Subiecte în articol: despagubiri

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close