x close

A primit cea mai bună veste din viaţa lui, după ce s-a ruinat financiar. Povestea incredibilă a unui fals bolnav de cancer

de D.D.    |    18 Iun 2012   •   13:54
A primit cea mai bună veste din viaţa lui, după ce s-a ruinat financiar. Povestea incredibilă a unui fals bolnav de cancer Foto: travelvivi.com
Pus în faţa unei veşti cumplite, un bătrân din Noua Zeelandă s-a decis să-şi trăiască la maximum ultimele luni din viaţă. După ce medicii i-au spus că suferă de cancer, Frank şi-a vândut casa şi cu banii obţinuţi a plecat într-o vacanţă de vis, alături de soţia lui, informează www.nzherald.co.nz.

Omul a cheltuit zeci de mii de euro în ceea ce credea că este ultima aventură a vieţii sale. Nu şi-a făcut griji financiare, gândindu-se că asigurarea de viaţă îi va acoperi toate cheltuielile. Mai mult, a donat lucruri în valoare de mii de euro crezând că lui nu îi vor mai fi de folos.

Mă gândeam în fiecare zi că ar putea fi ultima. Totuşi, pe zi ce trecea, mă simţeam din ce în ce mai bine. Aveam de gând să mă sinucid în momentul în care durerea ar fi devenit de nesuportat”, mărturiseşte Frank.

După aproape doi ani de la diagnostic, bătrânul a primit o veste pe cât de şocantă pe atât de bună. Analizele arătau că nu suferă de cancer.

Acum, Frank trebuie să se gândească la o modalitate de a-şi reface situaţia financiară.


 

Citeşte mai multe despre:

Noua Zeelanda cancer aventura
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati