Antena 3 CNN Externe A primit un BONUS uriaş de 6 MILIOANE de dolari, pentru munca depusă anul trecut. Cine este fericitul salariat

A primit un BONUS uriaş de 6 MILIOANE de dolari, pentru munca depusă anul trecut. Cine este fericitul salariat

A primit un BONUS uriaş de 6 MILIOANE de dolari, pentru munca depusă anul trecut. Cine este fericitul salariat
de O.P.    |    13 Mar 2013   •   10:38

 Preşedintele Google, Eric Schmidt, a primit un bonus de 6 milioane de dolari pentru anul trecut, în timp cofondatorii grupului american, Larry Page şi Sergey Brin, nu au fost incluşi, ca de obicei, pe lista recompenselor financiare, potrivit CNN.
  
Alţi trei directori ai Google primesc în jur de 3 milioane de dolari fiecare. Astfel, directorul departamentului juridic al grupului, David Drummond, va încasa 3,3 milioane de dolari, iar directorul financiar, Patrick Pichette, şi directorul diviziei de business, Nikesh Arora, câte 2,8 milioane de dolari.
  
Board-ul Google a aprobat plăţile săptămâna trecută, iar sumele urmează să fie plătite vineri.
  
De asemenea, Google a acceptat, marţi, să plătească 7 milioane de dolari unui grup de 37 de state americane pentru a încheia amiabil acuzaţii că maşinile sale Street View au încălcat dreptul la viaţă privată al unor persoane din aceste state.
  
Acordul vine la aproape trei ani după ce Google a admis că maşinile Street View au colectat informaţii precum parole şi emailuri din reţele Wi-Fi necriptate.

×
Subiecte în articol: Google
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close