Antena 3 CNN Externe A primit un cadou de la video bloggerul ei preferat. Când a deschis pachetul a rămas îngrozită de ce se afla în el (FOTO)

A primit un cadou de la video bloggerul ei preferat. Când a deschis pachetul a rămas îngrozită de ce se afla în el (FOTO)

A primit un cadou de la video bloggerul ei preferat. Când a deschis pachetul a rămas îngrozită de ce se afla în el (FOTO)
Sursa foto: foto: Facebook
04 Dec 2017   •   15:43

O copilă de 12 ani a primit un calendar cu surprize alese de vloggerița ei favorită, Zoella, dar a rămas șocată când a descoperit ce se mai afla în pachet. 

Cadoul includea mai mult obiecte de dimensiuni mici, organizate pe zile, astfel încât în fiecare zi să poată desface câte unul. Totuși, Evie Robbins a găsit, pe lângă cele 12 cadouri, și un cuțit. 

Sora fetei este cea care a anunțat pe rețelele sociale acest caz și a atenționat și alte persoane să aibă grijă. 

"Mama mea a cumpărat calendarul pentru sora mea ca să-i facă o surpriză pentru că îi place Zoella foarte mult. Nu ne-am așteptat nicio clipă să găsim așa ceva înăuntru", a spus aceasta. 

"Lama cuțitului este destul de ascuțită ca să te tai. Vă dați seama că nimeni nu s-ar fi gândit la asta și ar fi existat posibilitatea să se rănească", a mai adăugat ea, potrivit Mirror

Specialiștii investighează acest caz pentru a vedea cum s-a întâmplat totul. 

Zoella este o cunoscută (video) bloggeriță în vârstă de 27 de ani, care are peste 12 milioane de urmăritori doar pe Youtube. 

×
Subiecte în articol: copila YouTube cutit calendar
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close