Antena 3 CNN Externe A pus în pericol viaţa a mii de femei însă dorinţa de a se ÎMBOGĂŢI REPEDE a fost mai mare

A pus în pericol viaţa a mii de femei însă dorinţa de a se ÎMBOGĂŢI REPEDE a fost mai mare

A pus în pericol viaţa a mii de femei însă dorinţa de a se ÎMBOGĂŢI REPEDE a fost mai mare
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Iul 2012   •   10:50

O femeie de 24 de ani din Marea Britanie a profitat de naivitatea mai multor femei vânzându-le produse cosmetice contrafăcute pe eBay. În momentul în care a fost adusă în faţa magistraţilor, aceasta câştigase până la 25.000 de lire sterline.

Leanne Wertheim, în vârstă de 24 de ani, a pus în pericol sănătatea a numeroase femei în încercarea ei de a se îmbogăţi.

Aceasta vindea pe eBay produse cosmetice contrafacute, în care concentraţia de plumb era de trei ori mai mare decât în produsele originale, informează The Sun.

Folosindu-se de branduri celebre precum Lancome şi Max Factor, Leanne îşi vinde produsele "de firmă" dar periculoase cu 3,99 de lire, în condiţiile în care cele originale ajung şi la  30 de lire sterline bucata.

Produsele, care proveneau din China, ar fi putut avea efecte extrem de periculoase asupra creierului. De asemenea, în cazul în care acestea ar fi fost folosite de femei însărcinate, concentraţia de plumb ar fi afectat fătul.

Leanne Wertheim a recunoscut comercializarea de produse contrafăcute şi a fost condamnată la opt luni de închisoare cu suspendare.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close