Antena 3 CNN Externe A rămas fără părinţi la doar câteva săptămâni de viaţă (VIDEO)

A rămas fără părinţi la doar câteva săptămâni de viaţă (VIDEO)

A rămas fără părinţi la doar câteva săptămâni de viaţă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
21 Sep 2010   •   17:39

La numai câteva săptămâni, un bebeluş din Australia are parte de o soartă foarte tristă. După ce s-a născut prematur, iar doctorii i-au dat primele şanse de supravieţuire, fetiţa a rămas fără părinţi. În timp ce mergeau către spital să îşi vadă copilul, cei doi au murit într-un grav accident rutier.

Fetiţa s-a născut prematur, la numai 6 luni. Părinţii au fost fericiţi că bebeluşul lor a supravieţuit şi mergeau deseori la spital să fie alături de el. Într-unul dintre numeroasele drumuri zilnice spre spital, un accident teribil le-a curmat viaţa.

În ciuda tuturor problemelor avute la sarcină, mama fetiţei se considera cea mai fericită femeie din lume. Lucy era primul copil al tânărului cuplu australian.

Rudele celor doi părinţi decedaţi spun că vor încerca să o crească pe Lucy cu toată dragostea pe care ar fi primit-o de la părinţii ei.

Lucy va mai râmâne în spital mai mult de o lună, până când medicii vor fi convinşi că este în afara oricărui pericol. Fata va fi crescută apoi de rudele ei.



Antena 3


×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close