Antena 3 CNN Externe A rămas traumatizată, după ce s-a trezit în miezul nopţii cu un bărbat necunoscut care se holba la ea. „Când fata a ţipat, el a început să alerge spre ea”

A rămas traumatizată, după ce s-a trezit în miezul nopţii cu un bărbat necunoscut care se holba la ea. „Când fata a ţipat, el a început să alerge spre ea”

A rămas traumatizată, după ce s-a trezit în miezul nopţii cu un bărbat necunoscut care se holba la ea. „Când fata a ţipat, el a început să alerge spre ea”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Aug 2018   •   08:56

O adolescentă din Marea Britanie a rămas traumatizată, după ce s-a trezit într-o noapte şi a văzut un necunoscut în dormitorul ei, în miezul nopţii.

Fata în vârstă de 15 ani s-a trezit la ora 2:30 noaptea, într-un weekend, şi a văzut un bărbat ce se holba la ea, stând în uşă. Familia spune că fata a rămas nemişcată şi nu a scos niciun sunet, iar bărbatul care purta un hanorac negru a plecat.

Tatăl lor, Tony Hutchinson, s-a dus imediat să se uite după intrus. „Fetele şi cu mine am aruncat o privire în grădină, iar fiica mea cea mică l-a văzut ascunzându-se în întuneric. Când fata a ţipat, el a început să alerge spre ea, dar a fugit când m-a văzut”, a spus tatăl lor.

Familia a observat un rucsac pe care bărbatul l-a lăsat în urmă, dar nu l-au atins şi au sunat la poliţie.

Un bărbat de 22 de ani a fost arestat, suspectându-se că ar avea legături cu acest incident, dar a fost eliberat ca fiind nevinovat.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close