Antena 3 CNN Externe Și-a reclamat soția la poliție după ce a auzit-o vorbind în somn despre ce făcea la serviciu

Și-a reclamat soția la poliție după ce a auzit-o vorbind în somn despre ce făcea la serviciu

O îngrijitoare care a furat mii de lire sterline de la unul dintre pacienții din scaun cu rotile de la caminul de bătrâni unde lucra, a fost prinsă când soțul ei a auzit-o vorbind despre asta în somn.

Și-a reclamat soția la poliție după ce a auzit-o vorbind în somn despre ce făcea la serviciu
Sursa foto: Pexels/Ivan Oboleninov
de Alexandra Ionescu    |    22 Ian 2022   •   12:43

Ruth Fort a furat 7.220 de lire sterline de la o femeie pe care o îngrija și i-a cheltuit într-o vacanță de familie în Mexic.

Soțul ei, Anthony, a început să devină suspicios când soția sa a început să cheltuiască sume mari de bani. În cele din urmă, a mers la poliție când și-a auzit soția vorbind în somn și a văzut în poșeta ei un card de debit, care aparținea rezidentei căminului.

Anthony a spus: „La început a fost mai mult un instinct. Dar când am găsit cardul de credit în poșeta ei, am știut. A fost sfâșietor”.

”Am iubit-o mult pe Ruth, dar nu puteam trece cu vederea ce făcuse. Am urât faptul că ar putea fura de la o persoană vulnerabilă și a trebuit să o raportez.”

În februarie anul trecut, ea a primit o pedeapsă cu închisoare cu suspendare de 16 luni.

La acea vreme, judecătorul l-a lăudat pe domnul Fort pentru acțiunile sale: „Trebuie să fi fost un lucru foarte dificil de făcut”.

Domnul Fort, în vârstă de 61 de ani, și-a cunoscut soția când studia la Universitatea din Liverpool și amândoi împărtășeau dragostea pentru muzică.

„Am fost la concerte și ne-am plimbat mult”, a spus el. „Am fost cu adevărat fericiți împreună”.

S-au mutat împreună și s-au căsătorit în ajunul Anului Nou 2010.

 „Într-o noapte, în august 2018, am luat-o pe Ruth de la serviciu și mi-a spus și mi-a spus că a dus-o în acea zi pe una din femeile de la cămin la cumpărături.

Mi-a spus că femeia, care era într-un scaun cu rotile, avea 98.000 de lire sterline în cont. Ceva din felul în care a spus-o m-a săgetat în inimă.  Mi-am dat seama că Ruth trebuie să aibă acces la card și la PIN. Am început să-mi fac griji, chiar dacă nu aveam de ce să o fac. A fost un instinct”, a spus Anthony.

Mai târziu în acel an, în timpul unei vacanțe de familie în Mexic, soția sa a început să cheltuiască o mulțime de banii. Mătușa ei și-a exprimat îngrijorarea când a a văzut-o pe nepoata ei retrăgând sume mari de bani de la un bancomat, potrivit The Independent.

Apoi, în decembrie 2018, domnul Fort a fost trezit de soția sa vorbind în somn.

„Ruth mormăia despre bani”, a spus el, „și când m-am trezit, am văzut poșeta pe podea cu câteva bancnote căzute.”

El a văzut cardul de debit al femeii vulnerabile în poșetă și „a înțeles totul”.

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close