x close

A reuşit să viziteze 20 de oraşe europene fără să plătească vreun ban pe cazare. Este incredibil la ce metodă a recurs un tânăr

05 Feb 2018   •   14:39
A reuşit să viziteze 20 de oraşe europene fără să plătească vreun ban pe cazare. Este incredibil la ce metodă a recurs un tânăr Foto: Pixabay.com

Un tânăr din Belgia a vizitat 20 de oraşe diferite din Europa fără să plătească cazare în niciunul dintre ele, cu ajutorul unei aplicaţii destul de populare. Este vorba despre aplicaţia de dating Tinder. Anthony Botta, în vârstă de 25 de ani a profitat din plin de ea şi şi-a transformat întâlnirile în vacanţe.

Bărbatul a vizitat 20 de oraşe europene şi s-a întâlnit cu 21 de femei, în casele cărora a şi rămas pe perioada traseului său. Anthony şi-a numit găselniţa „tinder-surfing” şi a postat constant fotografii pe Instagram şi clipuri pe YouTube din timpul călătoriei sale, pentru a se lăuda prietenilor săi. Totul a fost plănuit până la ultimul detaliu, bărbatul având o strategie care a funcţionat, informează Daily Mail.

El şi-a stabilit destinaţiile de dinainte de a-şi începe călătoria şi a fost găzduit apoi de femeile cu care s-a conectat cu ajutorul aplicaţiei. De-a lungul călătoriei sale de două luni, Anthony a vizitat oraşe din Olanda, Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Slovacia şi Cehia, dar şi oraşe din propria ţară, Belgia. Experienţa lui a devenit virală în toată lumea, mulţi tineri fiind impresionaţi de reuşita lui Anthony.

Citeşte mai multe despre:

orase tanar tinder metoda intalniri aplicatii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati