Antena 3 CNN Externe A sângerat până la MOARTE după ce a spart oglinda, în urma unui conflict cu iubita

A sângerat până la MOARTE după ce a spart oglinda, în urma unui conflict cu iubita

A sângerat până la MOARTE după ce a spart oglinda, în urma unui conflict cu iubita
08 Apr 2015   •   13:03

Un turist scoţian a sângerat până la moarte după a lovit o oglindă, beat fiind, în urma unui conflict cu iubita sa de origine tailandeză.

Iain Mackay, în vârstă de 40 de ani, a plecat în căutarea prietenei sale, la sala de biliard, unde lucrează, după ce a văzut-o la o întâlnire cu un alt bărbat, au spus prietenii acestuia.

Când Mackay şi-a dat seama că prietena lui nu era acolo, a spart oglinda, tăindu-şi o arteră de la picior, în jurul orei 3 dimineaţa, a spus poliţia.

Bărbatul a fost dus la un spital, unde a murit mai târziu.

Prietena lui Mackay, Nilobon Patty, a declarat pentru publicaţia scoţiană Daily Record, că acesta a văzut-o cu un grup de prieteni la un bar, nu cu un alt bărbat.

Acesta era beat şi a ţipat la ea, făcând-o pe aceasta să plece către acasă.

"Eu nu ştiu de ce cineva ar spune că am avut de-a face cu moartea lui Iain. Acest lucru nu este adevărat. A fost doar un accident teribil", a spus Patty.

Patty a spus că s-au cunoscut în urma cu trei ani. Iain a lucrat în domeniul cercetării seismice şi a călătorit la Bangkok, pentru muncă.

Ei s-au înţeles ca luna trecută să nu se mai vadă, după vizitele sale la Hua Hin, la aproximativ 125 de mile sud de Bangkok, care deveniseră tot mai sporadice.

Băut bine, Iain şi-a "ieşit din pepeni". Deşi au mai avut loc astfel de scene între cei doi, bărbatul nu a avut un astfel de comportament, a mai spus Patty.

"A avut un suflet foarte bun şi eu, într-adevăr l-au iubit", a spus ea.

×
Subiecte în articol: scandal iubita oglinda
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close