x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

A simțit că iese ceva din ea și a început să împingă. „Picase pe podea și se mișca”. Ce a făcut femeia cu puțin timp în urmă

de 09 Mar 2016   •   17:11
A simțit că iese ceva din ea și a început să împingă. „Picase pe podea și se mișca”. Ce a făcut femeia cu puțin timp în urmă  127
Foto: freeimages.com
Însărcinată în 22 de săptămâni, Angela a apelat la serviciile unei clinici pentru a face un avort. Mama a doi copii și divorțată, femeia a decis că nu mai poate crește încă un copil.

După ce a ajuns la clinică, medicii i-au administrat fătului o injecție cu o substanță numită digoxin în inimă.

„Am simțit cum fătul se mișca în mine pe toată durata procedurii. Doctorul mi-a zis că cervixul meu este prea moale. L-am întrebat ce înseamnă asta, dar mi-a zis să nu-mi fac probleme”.

După procedura medicală, ajunsă la hotel, Angela continua să simtă mișcări în stomac. A decis să nu sune doctorul și să continue tratamentul prescris pentru finalizarea procedurii.  În acea noapte, a început să se simte foarte rău.

„Am început să am crampe. La un moment dat, am simțit cum ceva iese din mine. Din instinct, am început să împing… Apoi a ieșit…fiul meu…care picase pe podea. Nu mă puteam uita în altă parte. Deodată, a început să-și miște unul din picioare și s-a ghemuit ca și cum îi era frig. Am țipat după ajutor, dar n-a venit nimeni. Eram devastată. Am alergat către ușă, iar din mine curgea sânge”.

Din nefericire, copilul nu a supraviețuit.

sati