Antena 3 CNN Externe A supraviețuit eroic atacurilor teroriste din 7/7 din Londra! Doisprezece ani mai târziu, masacrul de la Manchester l-a doborât! El este cea de-a 23-a victimă a lui Salman Abedi

A supraviețuit eroic atacurilor teroriste din 7/7 din Londra! Doisprezece ani mai târziu, masacrul de la Manchester l-a doborât! El este cea de-a 23-a victimă a lui Salman Abedi

A supraviețuit eroic atacurilor teroriste din 7/7 din Londra! Doisprezece ani mai târziu, masacrul de la Manchester l-a doborât! El este cea de-a 23-a victimă a lui Salman Abedi
Sursa foto: Foto: twitter.com
29 Mai 2017   •   20:54

Un supraviețuitor al atacurilor sinucigașe din 7 iulie 2005, din centrul Londrei, care au făcut 52 de morți și peste 700 de răniți, în trei trenuri de metrou și un autobuz, a fost găsit mort la doar câteva ore după atacul de la Manchester Arena.

Tony Walter, în vârstă de 52 de ani, a fost descoperit mort, în propria locuință, după ce colegii lui de la serviciu i-au remarcat lipsa, scrie Mirror.

Aceștia cred că explozia de la Manchester și atacul de pe Westminster din martie, când patru persoane au fost ucise de Khalid Masood, i-au adus aminte de experiența traumatizantă din 7/7, iar Tony nu a reușit să mai facă față tragediei.

”El este cea de-a 23-a victimă a atentatului sinucigaș al lui Salman Abedi", a spus un prieten.

Tony Walter, din Tottenham, ar fi fost copleșit să descopere cum alte vieți nevinovate au căzut pradă terorismului și s-a sinucis.

"Nu a vrut să trăiască într-o lume în care aceste atacuri teroriste continuă”, a spus un alt prieten al bărbatului.

În 2005, Tony s-a aflat la doar câțiva metri de fanaticul Mohammad Sidique Khan care a detonat un explozibil în metroul londonez, la scurt timp de la plecarea din stația Edgware Road.
 

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close