Antena 3 CNN Externe A trimis acest mail la toată compania. După aceea şi-a dat demisia. "Şeful nostru s-a culcat cu..."

A trimis acest mail la toată compania. După aceea şi-a dat demisia. "Şeful nostru s-a culcat cu..."

A trimis acest mail la toată compania. După aceea şi-a dat demisia. "Şeful nostru s-a culcat cu..."
de O.P.    |    27 Sep 2012   •   09:11

Criza economică a fost un moment prielnic pentru manageri. Sub pretextul lipsurilor financiare, dar şi sub ideea instabilităţii pieţii muncii, mulţi şefi au stors cât au putut din angajaţii lor.

Ore peste program neplătite, salarii scăzute, bonusuri anulate - toate s-au strâns, iar angajaţii au îndurat. Însă un tânăr angajat la o companie media din Londra s-a gândit să se răzbune.

Aşa că a scris un mail prin care îşi vărsa tot "of-ul" şi nedreptăţile suportate de-a lungul timpului. Scrisoarea lui Kieran Allen a devenit viral pe internet, după ce a ajuns şi pe Twitter şi s-a răspândit cu o viteză uluitoare.

În cele câteva rânduri spunea că s-a săturat de orele peste program, de abuzurile pe care şeful lui le-a aplicat, dar şi de mediul înconjurător dăunător în care a lucrat.

Şi-a acuzat şeful de replici "sexiste, rasiste şi antisemite", dar şi de faptul că s-a culcat cu o angajată care voia un post mai bun.




×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close