A văzut doi tineri care dormeau pe stradă alături de câinele lor. S-a apropiat de ei și le-a spus câteva cuvinte. Oamenii au izbucnit în lacrimi

30 Dec 2016   •   11:16
A văzut doi tineri care dormeau pe stradă alături de câinele lor. S-a apropiat de ei și le-a spus câteva cuvinte. Oamenii au izbucnit în lacrimi Foto: justgiving.com

Un britanic a făcut un gest impresionant pentru un cuplu de tineri fără adăpost, care dormeau pe străzi alături de câinele lor.  Omul a decis sa le ofere o casă mobilă, scrie metro.co.uk.

Mark Burgess are 35 de ani si detine un birou de arhitectura. Brbatul a fost impresionat de trista poveste de viață a lui Sion, de 34 de ani, Sherrie, de 28, doi tineri care dormeau pe stradă alături de cățelul lor, Taff.

Britanicul le-a construit o rulotă din lemn, izolatp termic și dotată cu electricitate. Proiectul a costat in total 350 de lire.

"Să pun un zâmbet pe fața mea și a lor și sa le dau cheia de la ceva ce pot numi casa, chiar daca este o solutie provizorie, acum de Sarbatori, a fost ceva de nepretuit." a povestit Mark.

Britanicul strânge fonduri pentru a face gesturi similare și pentru alte persoane fără adăpost.

 

Parteneri
x close