Antena 3 Externe A văzut Fontana di Trevi și s-a îndreptat spre ea. Nici nu a ajuns bine și a fost arestat. Ce a făcut românul e de-a dreptul incredibil

A văzut Fontana di Trevi și s-a îndreptat spre ea. Nici nu a ajuns bine și a fost arestat. Ce a făcut românul e de-a dreptul incredibil

17 Aug 2018   •   17:07
A văzut Fontana di Trevi și s-a îndreptat spre ea. Nici nu a ajuns bine și a fost arestat. Ce a făcut românul e de-a dreptul incredibil

Un român și-a gravat numele pe monumentul Fontana di Trevi, însă a fost surprins de o patrulă a Poliției din Roma. Bărbatul a fost arestat pentru distrugerea patrimoniului istoric și artistic al capitalei Italiei.

S.C.I, în vârstă de 21 de ani, începuse să-și graveze numele pe marmura monumentului Fontana di Trevi din Roma cu ajutorul unui inel metalic și a două chei.

Polițiștii i-au cerut imediat explicații tănărului care a încercat să fugă în momentul în care i-au fost cerute documentele de identitate, scrie publicația Roma Notizie.

Mai mult, românul a încercat să-i atace pe agenți cu o umbrelă, care i-a fost confiscată, alături de celelalte obiecte pe care le-a folosit pentru a vandaliza monumentul istoric.

Tânărul a fost arestat pentru infracțiunea de daune aduse patrimoniului istoric precum și rezistență față de un funcționar public, conform Rotalianul.

Fontana di Trevi este considerată una dintre principalele atracții turistice din Roma deoarece aproape toți turiștii care ajung acolo țin să arunce o monedă. În 2016, turiștii au aruncat 1,5 milioane de dolari, în monede, în Fontana di Trevi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close