Antena 3 CNN Externe A mers să dea examenul pentru permis și a văzut în ultima clipă trenul care venea spre mașină pe calea ferată. Gestul revoltător făcut de acest instructor auto! Este oribil!

A mers să dea examenul pentru permis și a văzut în ultima clipă trenul care venea spre mașină pe calea ferată. Gestul revoltător făcut de acest instructor auto! Este oribil!

A mers să dea examenul pentru permis și a văzut în ultima clipă trenul care venea spre mașină pe calea ferată. Gestul revoltător făcut de acest instructor auto! Este oribil!
28 Aug 2018   •   16:50

Accident îngrozitor chiar pe calea ferată. O adolescentă a murit în timp ce dădea examenul pentru permisul de conducere, din cauză ca mașina ei a fost lovită de un tren. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere. Ce este șocant însă, este că fata ar fi putut fi salvată cu ușurință.  

Mașina fetei de 18 ani staționa pe o trecere pe calea ferată când un tren a lovit vehiculul iar în timp ce ea era la volan, examinatorul ei este nevătămat pentru că a sărit din mașină și a lăsat-o în urmă, fără ca măcar să încerce să o ajute. Angelika a murit în spital după accident.

Imaginile video arată cum mașina roșie Suzuki Baleno se oprește complet la trecere și examinatorul sare din mașină chiar înainte ca vehiculul să fie zdrobit. Martorii au declarat că instructorul în vârstă de 62 de ani nu a încercat să ajute adolescenta, nici măcar după accident cănd fata era pe moarte.

"Când am alergat spre ramăsțitele mașinii,  fata era prinsă înauntru și instructorul stătea în apropiere și nu făcea nimic! Voiam să-mi dea o trusă de prim ajutor dar nu a putut să o găsească. Ea încă mai respira  foarte ușor, devenise din ce in ce mai slăbită, se ducea înaintea ochilor noștri"  a povestit Rafal Kwak, în vârstă de 40 de ani, martor la fața locului. 

"Fata avea o rană mare in cap, sangele ei era pretutindeni, am încercat să-l oprim, dar am auzit-o respirând foarte greu", a declarat un alt martor, Michal, in vârsta de 39 de ani. 

Angelika a suferit mai multe răni în timpul accidentului și a fost dusă de urgență de o ambulanță la un spital din NowyTarg  dar din nefericire a murit mai târziu în aceeași zi. Nimeni altcineva nu a mai fost rănit în accident. Videoclipul accidentului tragic a fost ulterior distribuit pe Facebook, unde comentatorii online au fost de acord în unanimitate că este vina instructorului de conducere. Accidentul este investigat. 

×
Subiecte în articol: cai ferate
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close