Antena 3 CNN Externe A venit cu bebelușul la examen și s-a așezat jos, în spatele clase. Gestul ei a impresionat pe toată lumea. Ce se întâmplase cu femeia

A venit cu bebelușul la examen și s-a așezat jos, în spatele clase. Gestul ei a impresionat pe toată lumea. Ce se întâmplase cu femeia

A venit cu bebelușul la examen și s-a așezat jos, în spatele clase. Gestul ei a impresionat pe toată lumea. Ce se întâmplase cu femeia
Sursa foto: Foto: Twitter
26 Mar 2018   •   21:02

Imaginea unei mame care a venit cu bebelușul pentru a da un exemen de admitere la o universiate din Afganistan a generat un val de emoție și admirație.

Jahantab Ahmadi are 25 de ani și este mamă a trei copii. Asta nu a oprit-o din visul ei de a deveni studentă într-o țară unde majoritatea femeilor sunt analfabete și tratate ca cetățeni de mâna a doua.

Puternica imagine a fost realizată de un profesor de la o universitate privată din Afganistan și a generat un val de admirație după ce s-a viralizat pe rețelele de socializare, scrie stirileprotv.ro.

O campanie lansată pe GoFundMe a reușit să adune din donații 14.000 de dolari, o avere într-o țară unde 39% din populație trăiește în sărăcie. Suma va fi folosită pentru studiile femeii.

”Trebuia să mă concentrez și pe copil, și pe examen” a povestit femeia pentru AFP. Bebelușul avea o infecție la ureche și plângea, astfel că Jahantab s-a așezat pe în spatele tututor, pentru a nu-i deranja pe cei prezenți.

”Nu vreau să fiu lipsită de educație. Vrea să ajung medic, să le ajut pe femeile din comunitatea mea” a mai povestit femeia.

×
Subiecte în articol: clasa examen mama bebelus
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close